Oficiální Výsledková listina Triatlon HK
14. 6. 2019

5. třída

MužiŽeny
#Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaplaváníD1koloD2běh
1.PetráčkováAnnaZŠ Česká Skalice#76#00:12:16.0000:01:18.5800:00:26.6300:07:11.25 00:00:14.3500:03:05.66 Detail
2.KrátkáZuzkaLABE TRI CLUB HK#73#00:12:27.00+00:00:11.0000:01:44.3900:00:26.4200:07:03.90 00:00:14.7800:02:57.73 Detail
3.ChaloupkováBarboraLABE TRI CLUB HK#69#00:14:50.00+00:02:34.0000:01:40.9400:00:49.0200:08:38.77 00:00:12.7900:03:28.99 Detail
4.JanouchováSoňaZŠ Bezručova#71#00:15:07.00+00:02:51.0000:02:01.8800:01:01.6600:08:38.14 00:00:13.0000:03:12.84 Detail
5.DrapákováAdrianaZŠ SNP#67#00:17:03.00+00:04:47.0000:01:40.2300:00:40.8500:09:57.60 00:00:13.1300:04:31.80 Detail
6.MikešováKláraZŠ Štefcova#75#00:17:33.00+00:05:17.0000:01:38.2900:01:22.8900:08:29.07 00:00:21.8200:05:41.90 Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz | DNS = Did Not Start = Nestartoval/a | DNF = Did Not Finish = Nedokončil/a | DQ, DSQ = Disqualified = Diskvalifikace

Stáhnout CSV | CSV Český Běh | CSV Actigo