Neoficiální Výsledková listina MTB Maraton města Chýnov
8. 8. 2020

25 km Kategorie ZB19-35

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Kozáková LuciePRODOLI Racing Team#279#01:11:55.20Detail
2. Žáková-Trpáková LenkaFBT Nuzbely#303#01:13:29.23+00:01:34.02Detail
3. Jonáková SilvieTřešť#266#01:21:51.68+00:09:56.47Detail
4. Cichrová LenkaEvolution gym- Kamenice#378#01:22:24.53+00:10:29.32Detail
5. Blažková EvaCykloklub Chýnov#290#01:23:37.18+00:11:41.97Detail
6. Lesmiczaková BarboraDoubravčice#343#01:39:21.24+00:27:26.03Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz