Oficiální Výsledková listina MČR v OCR Klatovy
22. 8. 2021

Neděle ŠTAFETA MUŽI

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Volák AdamRehasport#217#00:55:39.41Detail
2. Babák JosefEdgar.team#260#00:56:47.24+00:01:07.82Detail
3. Vinický, Hrdina Petr, PavelSweep OCR #261#00:59:11.07+00:03:31.65Detail
4. Štraub DavidFénix Plzeň#215#01:04:27.47+00:08:48.05Detail
5. Kraus, Kudlič, Krejčí Tomáš, Josef, PavelSunny Gang Plzeň#211#01:08:14.88+00:12:35.46Detail
6. Vyčichlo TomášSpartan Gym#218#01:14:56.92+00:19:17.50Detail
7. Drbohlav, Šulc, Domorád Martin, Martin, VojtěchOCR Black Horses#213#01:23:45.96+00:28:06.54Detail
8. Štraub DavidFénix Plzeň#214#01:58:50.37+01:03:10.95Detail
BZN Blecha, Novák, Pizůr CZexxx#210#Detail
BZN Turek MartinSTG Kolín#216#Detail
BZN Půža, Naďo, Kedršt Patrik, Jaroslav, DanielSTG Kolín A#212#Detail
BZN Ždímal MichalŽdimiators#219#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz