Oficiální Výsledková listina MČR v OCR Klatovy
22. 8. 2021

Neděle ŠTAFETA MIX

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Hurt LukášPredator Workout Brno #253#01:09:49.46Detail
2. Matúš Marek#257#01:19:48.73+00:09:59.26Detail
3. Mikuš MichalSKI RUN Čakovice#258#01:20:36.82+00:10:47.35Detail
4. Blažková, Hanyk, Lomnická Helena, Lukáš, TerezaMilovice nad Labem 1#250#01:25:52.41+00:16:02.94Detail
5. Štraub DavidFénix Plzeň#259#01:44:18.44+00:34:28.97Detail
6. Cimburek, Novák, Vacková LudvikCZexxx#252#01:47:26.43+00:37:36.96Detail
Lokajíčková KláraRehasport#256#Detail
BZN Jurník Lukáš #255#Detail
BZN Ferschmann JakubDiversity Beasts#251#Detail
BZN Jechort, Pláničková, Turnerová Tomáš, Lenka, Lenka#254#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz