Oficiální Výsledková listina Městecká desítka
11. 5. 2019

5 km Kategorie Z1 (do 18)

MužiŽeny
# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaČipový čas
1. Hálová SabinaTJ Sokol Hradec Králové#1022#00:22:35DetailFoto
2. Loudová BarboraKněžice#1048#00:29:26+00:12:22.28DetailFoto
3. Ctiborová Diana#1016#00:31:50+00:14:46.28DetailFoto
4. Kopecká Lucie #1036#00:31:51+00:14:47.28DetailFoto
5. Michlová Kateřina Městec Králové#1052#00:33:08+00:16:04.28DetailFoto
6. Krajíčková Andrea#79#00:38:14+00:21:10.28DetailFoto
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz