Průběžná Výsledková listina MT TUNING Tour de Ralsko 2022
16. 7. 2022

Na plno 47 km Kategorie M60+

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Vosyka RichardHAVEN TEAM#331#01:52:58.79Detail
2. Šaník LuděkKC Pivovar Konrad#125#01:53:00.25+00:00:01.45Detail
3. Spurný MilanCc Varnsdorf#316#01:54:28.06+00:01:29.26Detail
4. Novotný LadislavKbely team#327#01:58:20.74+00:05:21.94Detail
5. Kudrnáč MiloslavLokomotiva Nymburk#265#02:00:08.18+00:07:09.38Detail
6. Václavík JosefŠKODA Auto team#210#02:05:26.50+00:12:27.70Detail
7. Peterka JosefČeská Lípa#307#02:05:30.94+00:12:32.14Detail
8. Punda VaclavMTB Modřany#60#02:13:01.39+00:20:02.59Detail
9. Petr MilanVelké Poříči#203#02:20:00.82+00:27:02.02Detail
10. Slavík Otomar#245#02:22:17.42+00:29:18.62Detail
11. Holubka JosefTJ Vroutek#136#02:22:41.23+00:29:42.43Detail
12. Bernadič ErikProvodín#182#02:24:47.04+00:31:48.24Detail
13. Vedral MilošBikeparts.cz#278#02:26:53.53+00:33:54.73Detail
14. Uher MichalLékárna Zásmuky#178#02:27:12.60+00:34:13.80Detail
15. Koutek FrantišekTeplice#124#02:27:16.22+00:34:17.42Detail
16. Hoffman LadislavTeplice#39#02:28:26.94+00:35:28.14Detail
17. Soukup Pavel#181#02:31:00.33+00:38:01.53Detail
18. Procházka MiroslavHnízdil team#330#02:31:32.74+00:38:33.94Detail
19. Beyr LubošKoloshop team Teplice#76#02:35:16.05+00:42:17.25Detail
20. Sobota ZdeněkJičín#190#02:46:27.48+00:53:28.68Detail
21. Studénka RenéCyklo RD#269#02:50:55.47+00:57:56.67Detail
22. goga ivanspinavy zada#243#02:59:06.12+01:06:07.32Detail
23. Houda PavelK.C. Vpřed#34#03:19:07.56+01:26:08.76Detail
24. Moudrý Karel#310#03:20:53.32+01:27:54.52Detail
DNF Nepraš LadislavSázava#227#Detail
DNS Streubel LeoUCC#75#Detail
DNS Široký RomanReality Široký#179#Detail
DNS Šenk JaroslavELEVEN Black Net Jablonec n/N#204#Detail
DNS Sedláček JiříOstrov#1#Detail
DSQ Stránský VladimírU konce s dechem#180#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz