Oficiální Výsledková listina Valdštejnova 10
26. 8. 2018

10 km Kategorie M39


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaČipový čas12
1. Havlíček DavidTravel Free#36#00:39:0600:19:07.7800:19:57.86Detail
2. Provazník Tomáš#178#00:39:25+00:00:1900:39:22.7000:19:36.6200:19:47.62Detail
3. Hurdich PetrKynsperk nad Ohri#6#00:39:39+00:00:3300:19:20.6100:20:17.55Detail
4. Jirkal Tomáš#51#00:42:50+00:03:4400:20:19.3100:22:30.32Detail
5. Palubjak RobertChodov#45#00:43:28+00:04:2200:43:24.2000:21:21.9800:22:05.66Detail
6. Felix Jiří#176#00:45:51+00:06:4500:22:25.4700:23:24.62Detail
7. Šimáček VáclavCheb#74#00:46:45+00:07:3900:46:40.1600:23:14.8000:23:29.39Detail
8. Poláček Jan#105#00:46:50+00:07:4400:46:43.6900:23:05.8700:23:43.32Detail
9. Dudek Tomáš#180#00:47:25+00:08:1900:47:14.0400:23:31.4400:23:52.89Detail
10. Punčochář JanNové Sedlo#201#00:47:44+00:08:3800:47:25.7800:24:33.9500:23:09.42Detail
11. Moudrý MichalCheb#114#00:47:54+00:08:4800:47:47.5800:22:54.1600:24:59.23Detail
12. Vlas JiříPLZEŇ#17#00:48:35+00:09:2900:48:28.9600:23:59.4600:24:34.60Detail
13. Kroupar Jaroslav#171#00:49:39+00:10:3300:49:20.4100:24:53.8800:24:44.35Detail
14. Klesnil Jaroslav#126#00:49:52+00:10:4600:49:45.7400:24:37.8000:25:13.36Detail
15. Peterka Martin#47#00:50:36+00:11:3000:50:26.9000:25:21.8700:25:13.68Detail
16. Kroupar Pavel#170#00:50:57+00:11:5100:50:39.6400:24:55.1400:26:01.36Detail
17. Schedl Michael#174#00:51:37+00:12:3100:51:24.8900:25:37.3200:25:59.42Detail
18. Vogl MartinRozběhnito#141#00:54:52+00:15:4600:54:45.8500:25:10.4500:29:40.80Detail
19. Zapletal Zdeněk#186#00:55:05+00:15:5900:27:50.3600:27:13.70Detail
20. Žlůva Radekkarlovy vary#5#00:55:05+00:15:5900:54:47.2500:26:54.7800:28:09.36Detail
21. Hasman JosefPraha#34#00:55:40+00:16:3400:55:30.4700:27:19.9600:28:19.08Detail
22. Sýkora PavelRozběhnito.cz#110#00:58:03+00:18:5700:57:49.7500:28:52.0800:29:10.69Detail
23. Altman Zdeněk#143#00:58:21+00:19:1500:58:04.6400:29:20.0500:29:00.36Detail
24. Raclavský DavidCheb#1#00:58:41+00:19:3500:28:27.8400:30:12.37Detail
25. Suchomel RobertPerštejn#138#01:03:34+00:24:2801:03:08.5500:32:43.7400:30:49.38Detail
26. Laslop AntonínKrajková#42#01:15:37+00:36:3101:15:13.8200:35:28.4500:40:08.39Detail
Raclavský DavidCheb#1#00:00:0000:30:12.37Detail
DNS Brůha MartinChomutov#26#DNS Detail
DNS Bako IgorCheb#94#DNS Detail
DNS Kliment TomasKynsperk nad Ohri#127#DNS Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz