Oficiální Výsledková listina Běh Prahou 11
15. 9. 2019

jedenáctka Kategorie Mdo39

# Příjmení Jméno Klub st. č.ČipZeměOficiální časZtráta12
1. Semenchukov MaximRunning Cheff#76#76CZE00:39:3600:18:36.0900:20:59.85Detail
2. Matěcha Miroslav Teplice#61#61CZE00:41:21+00:01:45.0500:19:32.9800:21:47.92Detail
3. Šplíchal JosefPraha 11#91#91CZE00:43:10+00:03:34.0500:19:38.8100:23:30.47Detail
4. Levy Martin#55#55CZE00:44:26+00:04:50.0500:21:28.1600:22:57.05Detail
5. Beneš PetrPraha#16#16CZE00:45:38+00:06:02.0500:21:17.0600:24:19.96Detail
6. Pála RomanPraha 10#67#67CZE00:46:47+00:07:11.0500:22:33.6500:24:12.65Detail
7. Beran MartinPraha#99#99CZE00:47:08+00:07:32.0500:21:55.0900:25:12.18Detail
8. Škoba HynekPraha#111#111CZE00:48:24+00:08:48.0500:21:16.7200:27:07.24Detail
9. Uhrin RomanPraha#93#93CZE00:48:32+00:08:56.0500:23:08.9900:25:22.58Detail
10. Fritz SamzuelPlavecký klub Brno#120#120CZE00:48:42+00:09:06.0500:22:18.6100:26:22.50Detail
11. šmíd MartinPraha#89#89CZE00:49:47+00:10:11.0500:23:35.5800:26:11.31Detail
12. Procházka TomášPraha#109#109CZE00:50:37+00:11:01.0500:22:34.0200:28:02.59Detail
13. Kinter MartinZlončice#43#43CZE00:50:43+00:11:07.0500:23:58.5200:26:43.84Detail
14. Favaro Massimo#TeamInfor#28#28Italy00:50:49+00:11:13.0500:23:50.8600:26:57.42Detail
15. Matos RubenPrague#351#351Peru00:51:07+00:11:31.0500:23:34.5000:27:32.45Detail
16. Valenta TomášPraha 11!#96#96CZE00:52:04+00:12:28.0500:24:47.6100:27:16.08Detail
17. Bargár PavolNupaky#13#13CZE00:52:38+00:13:02.0500:24:27.6700:28:10.00Detail
18. Beyer ZdeněkOdolena Voda#17#17CZE00:54:44+00:15:08.0500:24:15.0100:30:28.30Detail
19. Diňa DominikDobřejovice#24#24CZE00:54:57+00:15:21.0500:26:39.7800:28:16.28Detail
20. Nemec PeterPraha 11#107#107CZE00:55:17+00:15:41.0500:25:59.3500:29:16.69Detail
21. Sedmihradský MartinPraha#74#74CZE00:55:27+00:15:51.0500:26:40.8700:28:45.46Detail
22. Jaček MartinPraha 11#34#34CZE00:56:30+00:16:54.0500:25:44.3800:30:44.82Detail
23. Bednář MilanVegetarian Club#14#14CZE00:57:07+00:17:31.0500:27:02.3900:30:04.05Detail
24. Šimunský Michal#121#121CZE00:57:25+00:17:49.0500:26:18.1500:31:05.87Detail
25. Baránek Martin Praha#12#12CZE00:57:54+00:18:18.0500:26:16.3700:31:37.07Detail
26. Abo-Hassan MahmoudPraha#8#8Egypt00:58:18+00:18:42.0500:27:10.1600:31:07.10Detail
27. Brož Theodor#6#6CZE00:58:27+00:18:51.0500:28:30.6900:29:55.56Detail
28. Awadallah Bassem#11#11CZE01:00:45+00:21:09.0500:27:59.1500:32:45.39Detail
29. Stárek JanMČ Praha 11#83#83CZE01:00:49+00:21:13.0500:28:31.3100:32:17.22Detail
30. Mejsnar JanPiráti Praha 11#62#62CZE01:01:32+00:21:56.0500:28:46.3300:32:44.72Detail
31. Eiselt JiříPraha 11#27#27CZE01:02:24+00:22:48.0500:28:27.9300:33:55.90Detail
32. Kaščák Michal#40#40SVK01:03:22+00:23:46.0500:28:56.7200:34:24.68Detail
33. Soukup Jan Šnečí v běhu #82#82CZE01:06:21+00:26:45.0500:31:13.9800:35:06.96Detail
34. Dvořák Šimon#26#26CZE01:06:36+00:27:00.0500:30:28.0100:36:07.88Detail
35. Macha Misheel FranciscoPraha#58#58Mongolia01:08:33+00:28:57.0500:28:22.7000:40:09.71Detail
36. Schindler VáclavPraha 11 - Opatov#77#77CZE01:13:32+00:33:56.0500:33:26.7700:40:04.50Detail
37. Kharitonov PavelPraha#42#42CZE01:15:16+00:35:40.0500:34:23.2900:40:51.70Detail
38. Sutanto Leonardus YudhaPraha 3#352#352CZE01:27:15+00:47:39.0500:38:54.8100:48:19.96Detail
Bosý MichalLéto snů#20#20CZE00:00:00Detail
Pavlovský Roman#69#69CZE00:00:00Detail
starek pavel#84#84CZE00:00:00Detail
maňák michalPraha#59#59CZE00:00:00Detail
Čepelík MartinPraha#5#5CZE00:00:00Detail
Suchý Daniel#86#86SVK00:00:00Detail
Sládek MartinPraha#80#80CZE00:00:00Detail
Leonardus Yudha Septian SutantoPraha 3#54#54CZE00:00:00Detail
Brzek PavelELEVEN MERCEDES MITAS#21#21CZE00:00:00Detail
DSQ Abuthraa MaherPraha#9#9CZE00:31:18.9600:36:05.51Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz