Oficiální Výsledková listina Běh Prahou 11
15. 9. 2019

jedenáctka Kategorie M60plus

# Příjmení Jméno Klub st. č.ČipZeměOficiální časZtráta12
1. Zemánek MiroslavKBBS Turčianske Teplice#97#97SVK00:54:0600:24:35.4300:29:29.76Detail
2. Bednář MilošVegetarian Club#15#15CZE00:59:26+00:05:20.8000:27:36.7500:31:48.57Detail
3. Hadač JiříPraha#30#30CZE01:00:49+00:06:43.8000:27:42.1000:33:05.94Detail
4. Řezník MilanHIT#115#115CZE01:00:49+00:06:43.8000:29:59.8700:30:48.30Detail
5. Plocha JaroslavPraha#108#108CZE01:16:37+00:22:31.8000:35:12.2200:41:24.49Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz