Oficiální Výsledková listina Běh Prahou 11
15. 9. 2019

jedenáctka Kategorie Z35plus

# Příjmení Jméno Klub st. č.ČipZeměOficiální časZtráta12
1. Kotlíková PetraTJ SLAVOJ BANES Pacov#47#47CZE00:41:0200:19:27.6200:21:34.12Detail
2. Lochmanová BlankaLOCHNESS PRAHA#116#116CZE00:47:43+00:06:41.2400:22:32.8000:25:10.08Detail
3. Šperkerová VendulaM team Praha#90#90CZE00:47:52+00:06:50.2400:22:24.0300:25:26.98Detail
4. Novotná MarkétaMM Team#65#65CZE00:52:56+00:11:54.2400:24:43.2900:28:12.19Detail
5. Zachová VlaďkaPraha 11#113#113CZE00:55:28+00:14:26.2400:25:30.1300:29:56.91Detail
6. Zítová AlenaMM TEAM#98#98CZE00:58:29+00:17:27.2400:26:53.0100:31:35.86Detail
7. Gasiunaite-Demčenko Gitana#29#29CZE00:59:28+00:18:26.2400:26:32.2600:32:54.74Detail
8. Skálová JiřinaPraha#78#78CZE00:59:56+00:18:54.2400:28:13.0300:31:42.86Detail
9. Urbanova VeronikaSRTG Praha#95#95CZE01:07:02+00:26:00.2400:30:39.5800:36:22.07Detail
10. Neužilová PavlínaPraha#100#100CZE01:07:37+00:26:35.2400:31:38.7600:35:58.16Detail
11. Urbanikova LenkaPraha#94#94SVK01:07:44+00:26:42.2400:31:31.1100:36:12.80Detail
12. Vavrušková VeronikaSRTG PRAHA#106#106CZE01:08:21+00:27:19.2400:30:05.9200:38:14.70Detail
13. Bílková AlenaPraha 11#19#19CZE01:10:43+00:29:41.2400:31:47.1900:38:54.84Detail
14. Pálová Ilona Praha 10#68#68CZE01:13:14+00:32:12.2400:34:20.8700:38:52.33Detail
15. Přikrylová EvaPraha 2#72#72CZE01:15:37+00:34:35.2400:33:52.9500:41:43.79Detail
16. Zelenková DagmarBílina#1#1CZE01:25:53+00:44:51.2400:39:59.5300:45:52.53Detail
Kalinová Jana#38#38CZE00:00:00Detail
Pírková Jaroslava Praha 4#71#71CZE00:00:00Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz