Oficiální Výsledková listina MLTuning - Tour de Ralsko 2020
18. 7. 2020

Hlavní závod Kategorie Z40+

MužiŽeny
# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Praská VendulkaWeTriDa#71#02:05:40.51Detail
2. Górna SylwiaS&MILE for live Team#388#02:08:34.98+00:02:54.46Detail
3. Ippoldtová ZdeňkaVelké Březno#41#02:12:17.53+00:06:37.01Detail
4. Kovářová JanaHerby Servis#175#02:15:16.86+00:09:36.34Detail
5. Štědrá JanaTrans brody#340#02:16:33.69+00:10:53.17Detail
6. Perunová Alena#165#02:17:28.58+00:11:48.06Detail
7. Macíková BohdanaDRAKUN#129#02:21:06.05+00:15:25.53Detail
8. Stádníková PetraKralupy nad Vltavou#344#02:22:06.02+00:16:25.50Detail
9. Stejskalová MiryHERBY SERVIS#215#02:24:29.49+00:18:48.97Detail
10. Peterková KateřinaPraha 4#254#02:27:58.07+00:22:17.55Detail
11. Durajová ZuzanaPoprvé na kole#410#02:30:01.90+00:24:21.38Detail
12. Vobrová Leona#358#02:32:10.01+00:26:29.49Detail
13. Přibylová DagmarELEVEN BlackET#83#02:32:18.88+00:26:38.36Detail
14. Vejrostová RomanaKČT MTB Kralupy#118#02:32:27.25+00:26:46.73Detail
15. Dědková EvaPraha 9#439#02:37:16.95+00:31:36.43Detail
16. Wurmová IlonaPohodáři#105#02:38:02.46+00:32:21.94Detail
17. Prskavcová Ilona#153#02:43:06.21+00:37:25.69Detail
18. Masaříková Jana#94#02:50:47.14+00:45:06.62Detail
19. Děkanovská PetraLiberec#428#02:53:44.43+00:48:03.91Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz