Oficiální Výsledková listina Czechman
4. 6. 2022

CZECHMAN Kid’s Kategorie Ml. žákyně 12-13

# Příjmení Jméno Klub st. č.ČipZeměOficiální časZtrátaplaváníD1koloD2běh
1. Křížová KristýnaLoko Trutnov#344#3044CZE00:26:59.4400:04:50.3300:01:00.9800:11:17.9100:00:55.1000:08:55.10Detail
2. Bakočová EmaSpartak Trutnov#337#3037CZE00:27:56.41+00:00:56.9600:05:07.9300:01:22.9000:11:57.4500:00:42.5500:08:45.57Detail
3. Marková NelaTriatlon Plzeň#346#3046CZE00:28:01.09+00:01:01.6400:04:33.0500:01:30.6700:11:22.9800:00:57.4700:09:36.90Detail
4. Rutarová MagdalenaTriatlon Plzeň#351#3051CZE00:28:42.53+00:01:43.0800:05:40.5700:00:59.6500:12:53.0200:00:54.3500:08:14.92Detail
5. Chalupníková Valerie2BWINNER TEAM#341#3041CZE00:29:10.60+00:02:11.1500:05:37.6900:00:57.7400:11:58.2900:00:59.0900:09:37.78Detail
6. Popelková Aneta4SPORTS TEAM#349#3049CZE00:29:28.78+00:02:29.3300:05:29.6900:01:02.0000:12:44.2700:00:41.9500:09:30.85Detail
7. Rutarová KateřinaTriatlon Plzeň#350#3050CZE00:29:32.35+00:02:32.9000:05:40.9400:01:06.5100:13:00.8900:00:52.8800:08:51.11Detail
8. Vokrouhlecká SáraVokolopole#380#3080CZE00:29:39.07+00:02:39.6200:05:21.8700:01:03.4600:12:03.9200:00:50.4300:10:19.37Detail
9. Šafránková AnnaElite Sport Boskovice#352#3052CZE00:29:58.47+00:02:59.0200:05:12.4000:00:59.3400:11:47.9900:01:10.7100:10:48.00Detail
10. Mezlíková ZuzanaTJ Spartak Třebíč#347#3047CZE00:30:12.77+00:03:13.3200:05:31.2700:01:10.2400:12:42.0600:00:49.2200:09:59.97Detail
11. Malcová AgátaTJ Sokol TRI SKI Horní Počerni...#345#3045CZE00:31:11.68+00:04:12.2300:05:28.2800:01:23.4600:12:57.8500:01:03.0000:10:19.08Detail
12. Kraumanová LucieTriatlon Česká Lípa#343#3043CZE00:31:29.66+00:04:30.2100:06:26.7300:01:23.2600:12:32.2600:01:08.6200:09:58.77Detail
13. Muller ViktorieKerberos#389#3089CZE00:32:40.04+00:05:40.5900:05:36.9100:01:29.6200:12:54.6700:01:02.1000:11:36.71Detail
14. Didova ElenaPraha#338#3038CZE00:34:02.96+00:07:03.5100:05:30.0500:01:20.3000:13:35.5800:00:58.3600:12:38.64Detail
15. Holá AnetaTJ Sokol TRI SKI Horní Počerni...#340#3040CZE00:35:31.64+00:08:32.1900:06:43.4200:01:28.9000:14:21.1800:00:55.3100:12:02.81Detail
16. Gottwaldová AmálieSKi OB Šternberk#339#3039CZE00:35:34.20+00:08:34.7500:08:04.2200:01:16.2000:12:24.5100:00:51.4200:12:57.82Detail
17. Komínová AmálieTITAN TRILIFE#342#3042CZE00:38:07.96+00:11:08.5100:09:32.4000:01:16.3200:15:23.7600:00:54.6000:11:00.87Detail
DNF Houfová TerezaŘečany n/Labem#379#3079CZE00:13:47.21Detail
DNS Vokrouhlecká SáraVOKOLOPOLE#353#3053CZEDetail
DNS Mullen Viktorie AnnaKerberos#348#3048CZEDetail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz | DNS = Did Not Start = Nestartoval/a | DNF = Did Not Finish = Nedokončil/a | DQ, DSQ = Disqualified = Diskvalifikace

Stáhnout CSV | CSV Český Běh | CSV Actigo