Oficiální Výsledková listina Czechman
4. 6. 2022

CZECHMAN Kid’s Kategorie Žáci 8-9

# Příjmení Jméno Klub st. č.ČipZeměOficiální časZtrátaplaváníD1koloD2běh
1. Vybíral Cyril2BWinner#660#5260CZE00:14:40.3400:01:52.3500:01:28.0500:05:11.5700:01:02.6300:05:05.72Detail
2. Houška LukášRoad2Kona#638#5238CZE00:15:23.80+00:00:43.4500:02:16.7200:01:39.9000:05:25.4100:00:48.7400:05:13.02Detail
3. Rolný AntonínTJ BIŽU JBC#650#5250CZE00:16:26.79+00:01:46.4400:02:22.4800:01:25.5100:05:16.8600:01:06.8200:06:15.09Detail
4. Oudin Teles LucienSharks#667#5267CZE00:19:15.01+00:04:34.6600:03:04.1900:03:22.9500:06:31.9400:01:06.2200:05:09.68Detail
5. Řepka ŠtěpánTriatlon Česká Lípa#652#5252CZE00:19:20.17+00:04:39.8200:02:51.0200:02:08.8600:06:43.1800:01:20.4200:06:16.68Detail
6. Hendrych TomášTriatlon Česká Lípa#636#3296CZE00:19:22.72+00:04:42.3700:03:16.4100:02:13.3700:06:30.7600:01:03.7300:06:18.43Detail
7. Kovařík JakubSlavia Praha#662#5262CZE00:20:26.57+00:05:46.2200:03:18.4100:02:35.0000:05:54.6800:01:20.7000:07:17.75Detail
8. Guňka Jakub#633#5233CZE00:21:17.76+00:06:37.4100:03:03.6800:02:28.0100:07:22.9100:01:09.4900:07:13.65Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz