Oficiální Výsledková listina Czechman
4. 6. 2022

CZECHMAN Kid’s Kategorie St. žáci 14-15

# Příjmení Jméno Klub st. č.ČipZeměOficiální časZtrátaplaváníD1koloD2běh
1. Švarc MichalTRI KLUB Příbram#464#3164CZE00:35:01.1800:05:25.3900:01:04.1800:17:05.2200:00:52.2600:10:34.10Detail
2. Toul FilipTriSK ČB#465#3165CZE00:35:16.04+00:00:14.8500:05:16.7300:01:09.1600:17:10.1800:00:52.5000:10:47.44Detail
3. Gröschl VojtěchTCV Jindřichův Hradec#436#3136CZE00:35:29.19+00:00:28.0000:05:26.9500:00:51.1200:17:29.9500:00:48.0400:10:53.11Detail
4. Mařík JakubTJ Sokol Senohraby#454#3154CZE00:36:29.22+00:01:28.0300:06:06.1000:00:59.4700:17:31.8800:00:53.3300:10:58.42Detail
5. Kubias MatějTriatlon Plzeň#451#3298CZE00:36:54.65+00:01:53.4600:05:00.0000:01:34.2600:18:02.6200:00:49.2100:11:28.55Detail
6. Böse AdamROAD2KONA#430#3130CZE00:36:56.72+00:01:55.5300:05:59.2700:01:02.2900:17:36.1400:00:48.0700:11:30.93Detail
7. Homola MatějTriathlon Team Tábor#442#3142CZE00:37:03.30+00:02:02.1100:06:00.5900:01:12.0100:17:25.9700:00:51.2600:11:33.46Detail
8. Kozojed OndřejTriathlon Team Tábor#449#3149CZE00:37:27.64+00:02:26.4500:05:22.8200:00:58.7700:17:42.3400:00:46.5200:12:37.18Detail
9. Volf ŠtěpánVOKOLOPOLE#468#3168CZE00:37:37.25+00:02:36.0600:05:19.1900:01:11.1500:18:18.0500:00:54.5300:11:54.31Detail
10. Procházka MatějROAD2KONA#459#3159CZE00:37:54.83+00:02:53.6400:05:08.6700:01:04.5700:17:23.3400:01:01.8200:13:16.41Detail
11. Oborný DanielTělovýchovná jednota Spartak T...#456#3156CZE00:37:54.95+00:02:53.7600:06:29.0000:00:56.3100:18:05.4500:00:52.9000:11:31.26Detail
12. Marek Lukáš4SPORTS TEAM, z. s. #453#3153CZE00:37:58.14+00:02:56.9500:06:00.4800:00:49.4400:17:47.3400:00:57.9800:12:22.88Detail
13. Bubaň František PavelLoko Trutnov#431#3131CZE00:38:11.07+00:03:09.8800:05:23.7800:01:03.6500:17:37.6100:00:56.0800:13:09.93Detail
14. Kovář JanTCV Jindřichův Hradec#447#3147CZE00:38:22.43+00:03:21.2400:06:03.9000:00:49.2200:17:53.2200:00:57.1400:12:38.93Detail
15. Všetička Jan4SPORT TEAM#469#3169CZE00:38:30.00+00:03:28.8100:06:44.2300:00:50.6700:18:22.2700:00:52.3300:11:40.47Detail
16. Krátký MarekROAD2KONA#450#3150CZE00:38:49.26+00:03:48.0700:05:50.4800:01:01.8800:17:45.9100:00:52.1100:13:18.86Detail
17. Šafránek JáchymElite Sport Boskovice#462#3162CZE00:38:56.81+00:03:55.6200:06:00.1300:01:00.4900:17:45.0700:00:50.5400:13:20.55Detail
18. Ardelt VáclavCzechTRI K. Team#423#3123CZE00:39:03.48+00:04:02.2900:06:32.7900:00:51.9400:18:05.1500:00:53.3700:12:40.22Detail
19. Hoffmann OndraCzech Multisport Coaching#439#3139CZE00:39:23.39+00:04:22.2000:06:41.5600:01:23.9200:17:51.3400:01:08.1900:12:18.36Detail
20. Voda JanTJ Spartak Třebíč#466#3166CZE00:39:43.27+00:04:42.0800:07:09.2100:00:53.0000:19:00.7200:00:53.1900:11:47.13Detail
21. Bajer VojtěchTITAN TRILIFE#424#3124CZE00:39:49.64+00:04:48.4500:06:13.1700:00:58.6700:19:53.9000:00:54.8100:11:49.06Detail
22. Zatloukal FilipBRNO TRIATLON TEAM#470#3170CZE00:39:54.24+00:04:53.0500:05:39.6500:01:05.6200:19:45.8200:00:46.4200:12:36.70Detail
23. Blažek CyrilTCV Jindřichův Hradec#428#3128CZE00:40:08.05+00:05:06.8600:06:24.2500:00:49.5400:18:17.6400:00:48.4900:13:48.11Detail
24. Hašlar PřemyslVOKOLOPOLE #437#3137CZE00:40:15.82+00:05:14.6300:06:40.4800:01:25.9300:18:55.2400:00:55.4500:12:18.71Detail
25. Melichar ŠimonBrno triatlon team #455#3155CZE00:41:11.22+00:06:10.0300:05:48.7100:01:26.9800:19:48.0900:00:44.7700:13:22.66Detail
26. Kovařčík MatějElite Sport Boskovice#448#3148CZE00:41:29.81+00:06:28.6200:05:49.3100:00:59.2900:20:12.5200:01:00.2400:13:28.43Detail
27. Götz OliverSpartak Trutnov#435#3135CZE00:41:31.59+00:06:30.4000:05:51.8300:01:16.1100:19:52.9500:00:59.0600:13:31.62Detail
28. Lemberka JanTriatlon Team Tábor#474#3174CZE00:41:38.93+00:06:37.7400:06:12.3400:01:12.1400:19:35.3400:00:58.6900:13:40.41Detail
29. Bíba MikulášTriatlon Plzeň#427#3127CZE00:41:48.10+00:06:46.9100:05:46.5400:00:54.0200:17:55.1200:00:50.2000:16:22.21Detail
30. Řezníček JosefLoko Trutnov#460#3160CZE00:41:57.28+00:06:56.0900:06:30.2500:01:08.7200:19:21.8000:01:01.0000:13:55.50Detail
31. Hellier BruceTri club Česká Lípa#438#3138CZE00:42:39.54+00:07:38.3500:07:11.7700:01:17.6400:20:05.3200:01:08.2400:12:56.55Detail
32. Kolář MatějTCV Jindřichův Hradec#446#3146CZE00:43:07.34+00:08:06.1500:06:43.8500:01:21.0000:20:30.4100:00:54.4800:13:37.58Detail
33. Ihn Tobiáš4SPORTS TEAM#444#3144CZE00:43:08.23+00:08:07.0400:06:43.1800:01:19.8700:20:30.7100:01:00.7600:13:33.68Detail
34. Svatoš AdamLoko Trutnov#461#3161CZE00:43:36.99+00:08:35.8000:06:40.8300:00:57.4400:20:22.4000:00:58.5600:14:37.73Detail
35. Dlouhý VítekTriatlon Plzeň#433#3133CZE00:45:22.78+00:10:21.5900:08:40.5300:01:04.2100:19:58.4100:00:58.6600:14:40.96Detail
36. Šulák MarekTITAN TRILIFE#463#3163CZE00:46:22.03+00:11:20.8400:07:29.9400:00:58.3100:20:00.2300:00:59.4500:16:54.08Detail
37. Vojtěšek LukášTITAN TRILIFE#467#3167CZE00:47:33.01+00:12:31.8200:08:29.4200:01:20.5700:21:30.8200:01:19.9100:14:52.26Detail
38. Hofman Marek#441#3141CZE00:48:00.72+00:12:59.5300:06:05.4800:01:16.3500:21:10.7900:01:42.8600:17:45.22Detail
39. Holba PatrikFK Zdiměřice#476#3176CZE00:53:56.33+00:18:55.1400:08:46.4200:02:30.7200:23:49.8100:01:04.8200:17:44.53Detail
40. Bernache-Assollant NoaPrague 5#426#3126FRA00:58:24.20+00:23:23.0100:10:48.4200:02:40.9700:26:08.2600:01:19.1600:17:27.37Detail
41. Bernache-Assollant Luca #425#3125FRA00:59:08.12+00:24:06.9300:09:56.6000:03:05.0000:28:12.7800:01:04.7700:16:48.96Detail
42. Malcotti Gabriel #452#3152CZE01:04:42.48+00:29:41.2900:14:31.2700:02:20.0800:28:52.3800:01:04.0600:17:54.68Detail
43. Bureš Oliver IvoPardubice#477#3177CZE01:08:29.90+00:33:28.7100:12:01.1000:02:56.1500:32:49.2800:01:13.1700:19:30.18Detail
DNS Filip TadeášHradec Králové#434#3134CZEDetail
DNS Horák RadekSpartak Trutnov#443#3143CZEDetail
DNS Plachý JonášCzechTRI K. Team#458#3158CZEDetail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz | DNS = Did Not Start = Nestartoval/a | DNF = Did Not Finish = Nedokončil/a | DQ, DSQ = Disqualified = Diskvalifikace

Stáhnout CSV | CSV Český Běh | CSV Actigo