Oficiální Výsledková listina Czechman
4. 6. 2022

CZECHMAN Kid’s Kategorie Žáci 10-11

# Příjmení Jméno Klub st. č.ČipZeměOficiální časZtrátaplaváníD1koloD2běh
1. Strangmuller MaximROAD2KONA#655#5255CZE00:11:54.3100:01:27.3400:01:12.5600:04:17.9400:00:38.7800:04:17.67Detail
2. Šiška AdamTriathlon Team Tábor#656#5256CZE00:11:59.37+00:00:05.0500:01:33.0000:01:02.2800:04:11.1100:00:47.1900:04:25.77Detail
3. Staněk JanTriatlon Plzeň#653#5253CZE00:12:23.58+00:00:29.2600:01:35.7800:01:05.4300:04:16.2800:00:51.8400:04:34.23Detail
4. Paták DavidElab#645#5245CZE00:12:50.31+00:00:55.9900:01:33.3600:01:10.4200:04:40.1500:00:52.3800:04:33.98Detail
5. Karásek JonášTJ BIŽU JABLONEC#639#5239CZE00:12:51.77+00:00:57.4500:02:01.1500:01:11.3100:04:31.9500:00:45.7700:04:21.58Detail
6. Grom ViliamROAD2KONA#632#5232CZE00:13:25.85+00:01:31.5300:01:51.1300:01:26.0600:04:30.0900:00:54.3700:04:44.18Detail
7. Dedek JakubAD team#631#5231CZE00:13:39.97+00:01:45.6500:01:59.9900:01:27.8700:04:32.6500:00:52.1800:04:47.25Detail
8. Starý JakubTJ BIŽU JBC#654#5254CZE00:13:52.39+00:01:58.0700:02:02.8800:01:17.1200:04:40.1100:00:59.0800:04:53.19Detail
9. Štíbr DavidROAD2KONA#657#5257CZE00:14:04.23+00:02:09.9100:02:09.0900:01:13.1900:04:43.5900:00:52.8500:05:05.49Detail
10. Plucar VojtěchTCV Jindřichův Hradec#646#5246CZE00:14:07.88+00:02:13.5600:01:49.4200:01:26.6200:04:37.5200:00:57.4200:05:16.88Detail
11. Rolný JakubTJ BIŽU JBC#649#5249CZE00:14:15.82+00:02:21.5000:01:57.2900:01:19.4200:04:47.0000:00:56.4400:05:15.64Detail
12. Prokop TomášTJ BIŽU JBC#648#5248CZE00:14:21.87+00:02:27.5500:02:13.1300:01:23.3700:05:05.4200:00:56.5600:04:43.37Detail
13. Houška MatyášRoad2Kona#637#5237CZE00:14:22.50+00:02:28.1800:02:06.9800:01:16.5900:04:44.5500:00:49.9100:05:24.45Detail
14. Pokorný Štěpán2BWINNER TEAM#647#5247CZE00:14:39.34+00:02:45.0200:01:54.4900:01:31.7700:04:50.4100:00:59.1600:05:23.51Detail
15. Kovařík PetrSlavia Praha#661#5261CZE00:14:45.12+00:02:50.8000:01:52.3700:02:10.4400:04:55.0900:00:52.7100:04:54.49Detail
16. Bysterský FilipKerberos team#671#5271CZE00:14:51.43+00:02:57.1100:01:51.9600:01:29.3500:04:52.3800:01:09.5000:05:28.22Detail
17. Pirout ŠimonTriSki Horní Počernice#478#5273CZE00:14:52.76+00:02:58.4400:02:02.2800:01:30.5800:05:15.8400:00:55.7100:05:08.33Detail
18. Čunát FilipTriatlon Česká Lípa#629#5229CZE00:14:54.02+00:02:59.7000:02:02.5200:01:36.9700:05:08.3800:00:55.2900:05:10.84Detail
19. Bednář ŠimonTJ Spartak Třebíč#627#5227CZE00:15:06.28+00:03:11.9600:02:23.4300:01:26.8800:06:05.6200:01:00.0000:04:10.33Detail
20. Linek MaxTITAN TRILIFE#641#5241CZE00:15:13.08+00:03:18.7600:02:35.0400:01:35.8200:05:16.4700:00:55.7700:04:49.95Detail
21. Pagáč MichalTITAN TRILIFE#644#5244CZE00:15:19.19+00:03:24.8700:02:06.4100:01:30.1700:05:07.7100:00:58.8900:05:35.99Detail
22. Havel VojtěchTJ Sokol TRI SKI Horní Počernice #634#5234CZE00:16:05.34+00:04:11.0200:02:12.5800:01:36.1400:05:14.1000:01:04.1800:05:58.33Detail
23. Bernache-Assollant Elio#628#5228FRA00:16:09.12+00:04:14.8000:02:34.4300:01:52.4200:05:19.0100:01:14.3200:05:08.92Detail
24. Armando Raphael#626#5226FRA00:16:27.14+00:04:32.8200:02:28.4800:02:13.9800:05:29.5100:00:58.0900:05:17.06Detail
25. Datinský Ondřej4SPORTS TEAM#630#5230CZE00:16:31.18+00:04:36.8600:02:22.3300:01:40.6800:05:35.8700:01:11.5000:05:40.78Detail
26. Škarka EduardMarina Gang#665#5265CZE00:16:40.65+00:04:46.3300:02:00.0000:02:04.8400:05:40.2900:00:58.5200:05:56.99Detail
27. Zadák Vít2BWinner#659#5259CZE00:17:09.07+00:05:14.7500:03:12.6400:01:43.6200:05:17.8600:01:04.6000:05:50.34Detail
28. Malcotti Valentin #642#5242CZE00:17:44.69+00:05:50.3700:02:46.4800:02:12.0600:05:47.9200:01:15.9500:05:42.26Detail
29. Škarka AlbertMarina G2N9#664#5264CZE00:17:45.02+00:05:50.7000:01:54.7500:02:13.5800:05:43.4000:01:08.6600:06:44.62Detail
30. Mužíček JakubTJ Bižuterie Jablonec#643#5243CZE00:18:01.84+00:06:07.5200:02:15.9500:02:17.6500:05:32.6400:01:12.0600:06:43.52Detail
31. Šimůnek PetrKlecany#668#5268CZE00:18:26.96+00:06:32.6400:02:34.6700:02:25.2400:05:53.0500:01:11.3600:06:22.62Detail
DNS Řepka MiroslavTriatlon Česká Lípa#651#5251CZE00:01:15.39Detail
DNS Šikýř OndřejTJ Sokol HP Tri Ski#672#5272CZE00:25:34.69Detail
DNS Heger OliverOlomouc#635#5235CZEDetail
DNS Kovář AntonínTCV Jindřichův Hradec#640#5240CZEDetail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz