Oficiální Výsledková listina CITY TRIATHLON Karlovy Vary
11. 9. 2021

Žáci starší 14–15

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaplaváníD1koloD2běh
1. Procházka MatějTJ Sokol TRI SKI Horní Počernice #60#00:29:00.4200:04:08.0000:00:30.0000:12:19.4200:00:28.7100:11:34.29Detail
2. Plic Lukáš2BWINNER TEAM#58#00:29:03.42+00:00:02.9900:04:05.4900:00:28.1300:12:24.2800:00:24.6700:11:40.83Detail
3. Mittner Jakub VOKOLOPOLE#117#00:29:09.53+00:00:09.1000:03:47.7700:00:29.0700:12:41.2800:00:23.8300:11:47.56Detail
4. Bíba MikulášTriatlon Plzeň#118#00:30:09.29+00:01:08.8600:04:31.3500:00:32.6300:12:50.0000:00:25.7200:11:49.56Detail
5. Gröschl VojtěchTCV Jindřichův Hradec#84#00:30:22.47+00:01:22.0400:04:30.2200:00:21.2100:13:03.5900:00:24.2700:12:03.18Detail
6. Toul FilipTriSK ČB#131#00:31:01.23+00:02:00.8000:04:18.0300:00:22.3900:13:13.9600:00:29.0500:12:37.78Detail
7. Kotopulos MikisTitan Trilife Zlín#101#00:31:21.94+00:02:21.5100:03:48.7600:00:34.6400:13:00.0200:00:24.7800:13:33.73Detail
8. Kratochvíl MarekTJ Spartak Třebíč#124#00:31:28.19+00:02:27.7600:04:48.4300:00:37.1700:13:18.7300:00:28.7000:12:15.15Detail
9. Kozojed OndřejTriathlon Team Tábor#110#00:31:45.84+00:02:45.4100:04:08.9400:00:31.0700:13:14.7800:00:24.4000:13:26.64Detail
10. Mařík JakubTJ Sokol Senohraby#165#00:31:54.61+00:02:54.1800:05:34.9200:00:28.2300:13:15.6700:00:43.0000:11:52.77Detail
11. Homola MatějTriathlon Team Tábor#109#00:32:02.08+00:03:01.6500:04:55.0900:00:34.8400:13:12.2000:00:28.9000:12:51.02Detail
12. Blažek CyrilTCV Jindřichův Hradec#87#00:32:10.15+00:03:09.7200:05:25.8300:00:23.1300:13:03.4400:00:26.0400:12:51.68Detail
13. Gončaruk KyrillTCV Jindřichův Hradec#114#00:32:18.98+00:03:18.5500:04:30.8800:00:33.6800:13:38.5400:00:22.0600:13:13.81Detail
14. Böse AdamTJ Sokol TRI SKI Horní Počernice #68#00:32:22.39+00:03:21.9600:04:42.9500:00:35.4000:13:22.8200:00:29.0300:13:12.18Detail
15. Simandl PavelLAP#95#00:32:56.73+00:03:56.3000:04:45.2300:00:36.5000:13:21.6400:00:23.9400:13:49.39Detail
16. Haman BrunoHarfasport team#143#00:33:00.31+00:03:59.8800:04:17.3500:00:41.9000:14:16.3500:00:32.7000:13:11.99Detail
17. Řezníček VáclavLoko Trutnov#96#00:33:15.66+00:04:15.2300:04:22.8400:00:31.3100:13:38.1200:00:21.7200:14:21.66Detail
18. Šafránek JáchymElite Sport Boskovice#70#00:33:47.58+00:04:47.1500:05:02.1900:00:24.5900:13:16.0100:00:25.2400:14:39.53Detail
19. Zadražil JanTriathlon Team Tábor#147#00:33:51.91+00:04:51.4800:04:59.6700:00:45.2100:13:37.1000:00:34.3700:13:55.53Detail
20. Marek Lukáš4SPORTS TEAM#133#00:34:08.86+00:05:08.4300:04:53.7900:00:26.9700:13:53.2500:00:19.5400:14:35.29Detail
21. Vyleta JakubKILPI KOME KLUB#151#00:34:15.47+00:05:15.0400:04:22.4700:00:56.9200:14:27.0500:00:32.6800:13:56.33Detail
22. Kovařčík MatějElite Sport Boskovice#67#00:34:17.42+00:05:16.9900:04:58.8700:00:33.8600:14:25.7800:00:28.3100:13:50.58Detail
23. Kraus FilipElite Sport Boskovice#130#00:34:20.95+00:05:20.5200:04:54.4000:00:29.7700:15:13.0200:00:27.3600:13:16.38Detail
24. Gröschl VáclavTCV Jindřichův Hradec#85#00:34:26.57+00:05:26.1400:05:00.3000:00:31.3100:14:33.0700:00:23.9700:13:57.91Detail
25. Hašlar PřemyslVOKOLOPOLE#140#00:35:09.42+00:06:08.9900:05:13.5200:00:30.0000:15:08.4100:00:48.2900:13:29.18Detail
26. Oborný DanielTJ Spartak Třebíč#71#00:35:43.18+00:06:42.7500:05:31.3100:00:20.0000:13:24.1000:00:35.0400:15:52.72Detail
27. Talacko Oskar Individuální#144#00:37:59.00+00:08:58.5700:05:17.5700:00:36.7900:15:52.7600:00:36.6600:15:35.20Detail
28. Vitner Šimon Plamen Chodov#160#00:47:50.13+00:18:49.7000:10:51.4100:01:23.0400:14:58.6400:01:27.6800:19:09.35Detail
Švarc MichalTRI KLUB Příbram#138#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz