Oficiální Výsledková listina Malíkov open 2018
18. 8. 2018

B Krátká 25 km Kategorie BM3


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Černý Jiří#1051#01:05:14.70Detail
2. Pechek Petrcykloteam Vlasenice#1011#01:07:28.27+00:09:31.40Detail
3. Nouza PetrSJH#1091#01:18:12.76+00:20:15.89Detail
4. Trkal KarelBanner Power 2 YOU#1030#01:18:48.58+00:20:51.71Detail
5. Karkulín JiříSSK Přezletice#1001#01:22:56.86+00:24:59.99Detail
6. Holický JiříDataLife#1043#01:23:35.73+00:25:38.86Detail
7. Kubín JanBRT Kamenice n/L#1008#01:25:57.78+00:28:00.91Detail
8. Havlík MilanSJH OB J.Hradec#1045#01:28:32.04+00:30:35.17Detail
9. Havlík MilanJindřichův Hradec#1002#01:32:48.84+00:34:51.97Detail
10. Houdek JiříMalíkov Smiling#1019#01:38:37.91+00:40:41.04Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz