Oficiální Výsledková listina Malíkov open 2018
18. 8. 2018

B Krátká 25 km Kategorie BM4


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Pokorný JiříJ.Hradec#1073#01:05:27.39Detail
2. Smíšek BohumilDomestic Kamenice#1018#01:14:14.18+00:16:17.31Detail
3. Míchal st. Jiří Jindřichův Hradec#1029#01:23:11.00+00:25:14.13Detail
4. Kubíček VladimírSokol Lhota#1072#01:24:33.99+00:26:37.12Detail
5. Rychtecky ZdeněkNová Včelnice#1062#01:48:02.23+00:50:05.36Detail
6. Jaroslav Fencl#1027#01:52:06.18+00:54:09.31Detail
DNF Hanzl MilanCYKLO Mníšek#1032#DNF Detail
DNF Kalvas Jiří#1025#DNF Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz